coworking dordrecht

dordtse werknemers? wij maken inspirerende coworking-plekken

Updates

Ons aanbod

Coworking Dordrecht biedt toegankelijke werkplekken en gaat leegstand tegen

Coworking Dordrecht biedt toegankelijke werkplekken voor ondernemers en werknemers in de Dordtse binnenstad. Tegelijkertijd willen we een flexibele partner zijn voor vastgoedbeheerders en ontwikkelaars om leegstand tegen te gaan. Coworking Dordrecht biedt niet zomaar werkplekken, maar plekken waar Dordtse professionals samenkomen, werken en leren. Daarbij werken we met zoveel mogelijk partijen samen om onderdeel te zijn van, en bij te dragen aan, een slimme, vooruitstrevende stad.

Over coworking

Coworking is een stijl van werken die een gedeeld kantoor en onafhankelijke activiteit omvat. Coworkers zijn meestal geen werknemers van hetzelfde bedrijf of organisatie, maar vormen een gemeenschap van flexwerkers, ondernemers en ZZP’ers.

Coworking wordt zo ingezet om problemen van isolement en afleiding bij het thuiswerken tegen te gaan. Daarbij kent Coworking veel voordelen zoals het verhogen van de creativiteit en productiviteit. Ontdek hier meer voordelen.

Kenmerkend aan een coworking-locatie is het aantrekkelijk maken van de ruimte met randanimatie en bijeenkomsten. Coworking is dus meer dan werkplekken, het is een plek om samen te komen, werken en leren.

Voordelen

Collega’s

Een van de grootste voordelen is het hebben van ‘collega’s’. Niet alleen op zakelijk gebied zijn coworkers om lief en leed mee te delen. “Dankzij coworkers ben ik geworden wie ik ben”-Initiatiefnemer

Creativiteit

1+1=3, door te sparren tijdens de momenten van samenkomst, de inspirerende bijeenkomsten en samenwerkingen met de coworkers stel je je bloot aan perspectieven en kansen.

Productiviteit

Thuis kun je makkelijk afgeleid worden door kinderen, taken, etc. Bij Coworking Dordrecht is er ruimte om te werken, concentreren die 24/7 toegankelijk is.

Minder reistijd

Een groot deel van onze dag zijn we kwijt aan reizen naar kantoor. Daarbij is er elke dag kans op vertraging en ongelukken in het verkeer. Werken in de buurt scheelt een hoop tijd, energie en geld.

Efficiëntie

Er komen veel kosten kijken bij het hebben van, en reizen naar, een kantoor. Wij bieden alles-in-één lidmaatschappen voor een kleine bijdrage.

Samenwerking

Doordat je in de buurt van andere professionals werkt, kan er snel worden samengewerkt. Daarbij staat Coworking Dordrecht in contact met partners die een breed scala aan diensten bieden.

Flexibiliteit

Coworking Dordrecht bied zeer flexibele overeenkomsten. U kunt bij ons de werkplekken afnemen die u nodig heeft en het lidmaatschap per maand wijzigen of annuleren. Je betaalt als het ware betaald prepaid.

Duurzaam

Doordat je minder reist omdat u dichter bij huis werkt zorgen we voor minder verkeer en de nadelen. Daarbij richten we op een zo efficiënt mogelijke manier van energieverbruik.

Wordt partner

Meld je organisatie vrijblijvend aan, kom met logo en vernoeming op de website. Hoe meer animo wij hebben hoe effectiever we zijn in het vinden van een locatie waardoor wij jou en jouw werknemers dienstbaar kunnen zijn. Wanneer de ruimte gereed is kost een basis lidmaatschap (zonder lunch of printen) 169 ex per werknemer. Extra diensten in overleg. Voor meer informatie neem contact op met Peter Reckers, mobiel: 0611364130, E-mail: peter@codordt.nl.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Fill out this field